Image

mensen en dieren, mijn passie

Mijn naam is Danielle Rodenburg en met mijn gezin en dieren wonen wij in Heinenoord in de gemeente Hoeksche Waard. We hebben op het moment 7 paarden, 2 geiten, 5 kippen en 2 honden.


Ons verhaal

de mensen en de dieren

Mijn naam is Danielle Rodenburg en met mijn gezin en dieren wonen wij in Heinenoord in de gemeente Hoeksche Waard. We hebben op het moment 7 paarden, 2 geiten, 5 kippen en 2 honden. Graag breiden wij onze gezellige beestenboel uit met 2 minivarkens en luipaardgekko’s die op termijn erbij zullen komen.

Picking

Ervaring

Ik werk al geruime tijd in de zorg en heb ervaring met alle doelgroepen. Bij Dagbesteding Zomerland wil ik mij graag richten op mensen met een verstandelijke en of psychische beperking. Sinds twee jaar run ik naast mijn werk ook een pensionstal aan huis en ben ik de opleiding tot paardencoach gaan volgen.

Design

onze drijfveer

In de afgelopen periode merkte ik dat het werken met mensen en dieren mijn passie is en ben ik ervan overtuigd dat zorgen voor dieren samen met anderen veel moois bied. Ontspanning en energie ervaren door het verzorgen van dieren en het plezier die je krijgt door samen te werken.

Crafting

kennis en ervaring

Door de kennis en ervaring te combineren met mijn grote hart voor mens en dier en betrokkenheid bij anderen, is met veel passie Dagbesteding Zomerland opgericht. Een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en zichzelf kan zijn. Tevens is Dagbesteding Zomerland een SBB erkend leerbedrijf waar stagiaires en leerlingen welkom zijn. Tot en met niveau 4, begeleider specifieke doelgroepen, kan hier ervaring komen opdoen.

Design

welkom bij dagbesteding zomerland —

vergoeding

Dagbesteding kan worden vergoed middels een persoonsgebonden budget (PGB).

kennis

SBB erkend leerbedrijf waar stagiaires en leerlingen welkom zijn.

bespreekbaar

Neem gerust contact op om te overleggen over specifieke vragen of wensen.

balans

Ontspanning en energie ervaren door het verzorgen van dieren en het plezier die je krijgt door samen te werken.

activiteiten

Binnen en buiten met en zonder dieren. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden is elke dag een enerverende dag.

harmonie

Mens en dier in harmonie. Door de verantwoording van de zorg voor mens en dier.

onze vrienden

Fast Company
Business Insider
Interior Design
Interior Design